VitaminB CoMpleX

ku syukuri nikmat dan rahmat Ilahi, yang tak pernah putus diri ini memiliki, moga diri terus berdiri, melangkah dan gagah berlari, mengejar cita-cita nan suci, dalam mencari redhaMu ya Rabbi ..

Warkah Buat Adik2 Tersayang August 10, 2010

Filed under: Uncategorized — nurfarhana @ 12:33 am

Seusai daurah hujung minggu hari tu, duduk melepaskan penat (lembik kan? sikit dah penat T-T) sambil terkenang seorang demi seorang adik2 usrah tersayang. Setiap nya punya kelebihan. Tersenyum ^^, .. Tiba2 rindu walau baru 2 jam x ketemu. Adik2, jika mampu ku ungkapkan, betapa kasihku pdmu atas nama saudara. Kadang terlupa ttg diri kerana hanya memikirkan ttg dirimu. Sedihkah kamu? Gembirakah kamu? Susahkah perjalanan hidupmu? Penatkah kamu? Bahagiakah kamu?

Entah kenapa sampai begitu. Bila ku fikir .. rupanya kerana Allah telah mengeratkan hati2 kita..doa yg subur setiap selepas solat ku. Adik2, besar harapan akak melihat adik2 menjadi yg terbaik dan hebat dalam segala segi. Jika kita berjauhan kelak, teruskan lah berjalan meniti jalan ini. Adik2 adalah tapisan Dia untuk memuliakan agama Nya. Dan insyaAllah pilihan Dia untuk syurgaNya. Teguhlah dalam langkahmu. Tegarkan lah hatimu. Sesungguhnya kita mulia dgn Islam.

Buat adik2 tersayang ..

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s